Keski-Suomessa valitaan joka vuosi maakunnallinen Vuoden Kylä, joka on ollut erityisen esimerkillinen, aikaansaapa tai innovatiivinen. Kuka tahansa; asukas, kausiasukas, kyläyhdistys itse tai yhteistyökumppani voi ehdottaa kylää vuoden kyläksi vapaamuotoisella hakemuksella tai allaolevalla lomakkeella. Hakemuksen tueksi täytyy olla perustelut miksi juuri tämä kylä, mitä siellä on saatu aikaiseksi ja millainen kylän henki on. Liitteeksi mieluusti mukaan materiaalia; vidoita, esitteitä, lehtileikkeitä tms.

Kylä saa palkinnoksi tietysi kiitoksen tehdystä työstä, kunniaa ja mainetta mutta myös 1 000 ”toimintatonnin” Keski-Suomen liitolta. Tonni tulee käyttää yhteiseksi hyväksi.

Vinkkaa meille hyvä kylä tai tee suoraan hakemus täällä. Samalla sivulla myös lisätietoja.

Hakuaika päättyy 15.11.2023.