Keski-Suomessa valitaan joka vuosi maakunnallinen Vuoden Kylä, joka on ollut erityisen esimerkillinen, aikaansaapa tai innovatiivinen. Kuka tahansa; asukas, kausiasukas, kyläyhdistys itse tai yhteistyökumppani voi ehdottaa kylää vuoden kyläksi.Vuoden Kylä -ehdotukset käsitellään työryhmässä, johon kuuluu keskisuomalaisia maaseudun kehittäjiä. Työryhmä voi myös suoraan ehdottaa voittajakylää Keski-Suomen Kylät ry:lle. Nimityksen vahvistaa Keski-Suomen Kylät ry:n hallitus. Kylä valitaan seuraavalle kalenterivuodelle, eli nyt vuonna 2019 vuodeksi 2020. Hakuaika on 1.11.2019 – 15.12.2019.Vuoden kylää juhlitaan valitussa kylässä kolmen kuukauden sisällä julkaisemisesta. Keski-Suomen kylät ry ottaa osaa juhlajärjestelyihin ja kustannuksiin.Vuoden Kylä -ehdotukset 2020 Ehdotus Vuoden Kyläksi tehdään nettihakulomake (word-tiedosto), jonka voi täyttää sähköisesti. Mene kohtaan kylien kehittäminen/vuoden kylä, niin saat lomakkeen sieltä.

Lomake palautetaan sähköpostitse Keski-Suomen Kylät ry:lle osoitteeseen toimisto at keskisuomenkylat.fi, tai postitse osoitteeseen Keski-Suomen Kylät ry, Matarankatu 4, 40100 Jyväskylä.Lisätietoja antaa kyläasiamies p. 0400-738 205, toimisto (at) keskisuomenkylat.fi

Kategoriat: Yleinen