Avoimet kylät – Suomen suurin yleisötapahtuma

Avoimet kylät on kesäkuun toisena lauantaina järjestettävä valtakunnallinen tapahtumapäivä, jona sadat kylät ympäri Suomen kutsuvat tutustumaan toimintaansa ja järjestävät tapahtumia. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset yhdistykset ja aktiivit.

Tapahtumaan ovat tervetulleita osallistumaan kaikki paikallisyhteisöt, voitte olla pieni kylä tai kaupungin lähiö – kunhan haluatte kutsua suomalaiset tutustumaan kyläänne. Avoimet kylät -päivänä sadat kylät ympäri Suomen järjestävät omannäköistään ohjelmaa, joten voitte itse vapaasti päättää, mikä on teidän kylänne juttu. Ohjelmat ovat vaihdelleet Avoimet kylät -päivän viisivuotisen historian aikana laidasta laitaan: toiset järjestävät suuria toritapahtumia, toiset klapitalkoita.

Ilmoittaudu mukaan: Tanja Rämä Keski-Suomen kylät ry tanja.rama@keskisuomenkylat.fi 0405420652

Kategoriat: Yleinen