Kylähullut toimivat suomalaisen kylätoiminnan tiennäyttäjinä, tulevaisuuden väkevinä visijoijina. Kylähullujen toimintaa kuvaavat sanat luovuus, sosiaalinen vastuu, kotiseutuhenki ja vahva tuloksellinen toiminta.

Kylähullulta odotetaan luovaa, tuloksellista, kaukokatseista, kylähullulle sopivaa toimintaa kylätoiminnassa ja paikallisessa kehittämisessä.

Kylähullun huoneentaulussa on 10 kohtaa, joista nämä kuvaavat Mattia erityisen hyvin: 2. Jos voima ei virtaa, Kylähullu ottaa tulpan pois. 6. Kylähullu on heittänyt sanan mahdoton roskakoriin. 8. Kylähullu miettii pulmaa, katselee ympärilleen ja näkee vaatetettuja mahdollisuuksia.

Matti Hämäläinen pitää kylähullun hattua seuraavat 2 vuotta.

Kuvassa Kylähullua onnittelevat Äänekosken kaupungin virkamiehet. Vasemmalta Markku Auvinen vapaa- aikajohtaja, Kari Kiiskinen hallituksen pj, Juho Kautto valtuuston pj, 14. Kylähullu , Sari åkerlund kehitysjohtaja ja Matti Tuononen kaupunginjohtaja

 

 

 

Kategoriat: Yleinen