Keski-Suomen Valokuituverkot Oy rakentaa huippunopeaa laajakaistaverkkoa toiminta-alueellaan (kts. kartta). Kattavan verkon toteutuminen edellyttää korkeaa liittyjämäärää kaikissa kunnissa. Keski-Suomen Valokuituverkot Oy tarjoaa kyläyhdistyksille mahdollisuuden turvata kattavan verkon toteutuminen ja samalla tienata laajakaistaliittymien myynnillä. Jokaisesta kylälle hankitusta laajakaista-liittymästä maksetaan palkkio kyläyhdistykselle. Verkko rakennetaan valokuitu-tekniikalla, mikä mahdollistaa kiinteät, luotettavat ja huippunopeat internet- ja televisiopalvelut kuluttajille ja yrittäjille. Keski-Suomen Valokuituverkot Oy opastaa kyläläisiä liittymien myyntityössä ja käyttöönotossa.

Mikäli kiinnostuit tai haluat lisätietoja liittymien myynnistä, ota yhteyttä Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:n yhteyshenkilöön (puh. 040 566 9628 tai kaisa.hytonen@ksvv.fi).