Kesäpäivät

Keski-Suomen Kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys. Yhdistys on perustettu 1997 Moksin kylällä Korpilahdella. Nykyisin vastaamme 23 keskisuomalaisen kunnan kylä- ja asukasyhdistysten edunvalvonnasta, koulutuksista, kylärekisteristä ja neuvonnasta.
Suomessa kylien yhteenliittymiä on 19 kpl. Toimintaa koordinoi Suomen Kylätoiminta ry eli SYTY. Lue lisätietoja www.kylatoiminta.fi -sivuilta!
Keski-Suomen Kylät ry:n toimintaa ohjaa hallitus, jonka puheenjohtaja on Matti Salminen, puheenjohtaja at keskisuomenkylat.fi. Kyläasiamiehenä työskentelee Reena Laukkanen-Abbey, toimisto at keskisuomenkylat.fi.

Yhdistyksen toimisto sijaitsee Jyväskylässä Kansalaistoiminnankeskus Matarassa.  Postiosoitteemme on Keski-Suomen Kylät, Matarankatu 4 (3.krs), 40100 Jyväskylä. Tullessanne tapaamaan, löydät meidät huoneesta 350.