Valtakunnallinen paikalliskehittäjien tapaaminen, Lokaali 2019 -tapahtuma järjestetään
23.-25.8.2019 Kauhavalla LSK Business Parkissa eli entisen lentosotakoulun alueella. Ilmoitukseen pääset tästä: Lokaali 2019

Kyläsuunnitelmalla eteenpäin –hanke järjestää keskisuomalaisille kylätoimijoille mahdollisuuden osallistua yhteiselle opintomatkalle Lokaalin, jossa on asiaa, oivalluksia, työpajoja ja opintoretkiä. Lokaalin ohjelma löytyy https://lokaali2019.net

Opintomatka on tarkoitettu Kyläsuunnitelmalla –hankkeen kyläsuunnitteluprosesseihin osallistuvien kylien toimijoille. Muilla toimijoilla on mahdollisuus osallistua opintomatkalle myös omakustanteisesti. Majoitus on varattu Lentohotellin kurssiosaston soluhuoneisiin, osallistujakiintiö on 16 osallistujaa. Mikäli opintomatkasta kiinnostuneita on enemmän kuin kiintiöön mahtuu, valitaan opintoretkelle osallistujia 1-2 hlöä/kylähankkeeseen osallistunut kylä. JyväsRiihi varaa oikeuden valita osallistujat.

Osallistuminen opintomatkalle on osallistujille maksuton. Hanke vastaa: yhteiskuljetus Keski-Suomesta, majoitus ja osallistumismaksut (sisältää retket, työpajat ja iltaohjelman ja ohjelman mukaiset ruokailut). Osallistujat vastaavat itse mahdollisista liitäntäkuljetuksista Keski-Suomessa. Lähtö 23.8. aikaisin aamulla, paluu su 25.8. iltapäivällä. Reitti varmistuu, kun osallistujat ovat tiedossa.

Ilmoittautuminen opintomatkalle tapahtuu JyväsRiihen kautta, sähköisellä lomakkeella https://goo.gl/forms/tgw7RTGmBHtkhBkj2
Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. JyväsRiihi varmistaa ilmoittautumiset ja maksuliikenteen Etelä-Pohjanmaan kylien kanssa. Huomioi osallistumisen peruutusehdot.

Lisätietoa:
Pirjo Ikäheimonen Reena Laukkanen-Abbey
Puh: 040 868 1113 Puh: 0400 738 205
sp:toimisto@jyvasriihi.fi sp: reena.laukkanen@keskisuomenkylat.fi

Kategoriat: Yleinen