AVOIMET KYLÄT PÄIVÄ 9.6

Kutsuuko teidänkin kylänne kylään kesäkuussa?

Valtakunnallinen Avoimet kylät -päivä järjestetään neljättä kertaa 9.6.2018. Päivän aikana sadat kylät avaavat ovensa vieraille ja kutsuvat tutustumaan elämänmenoonsa. Mukana on kaikenkokoisia kyliä ympäri Suomen, ja viesti on yhteinen: ovet kylille ovat aina avoinna!
Onko teidänkin kylänne jo ilmoittautunut mukaan? Avoimet kylät on tärkeä päivä: se on Suomen suurin kylätapahtuma, joka tuo mahdollisuuden esitellä kylätoimintaa ihan jokaiselle. Sellaisellekin, joka ei tiedä mikä on kylä, tai mistä erottaa kylän toisesta. Mikä olisikaan parempi tapa saada vastaus kysymykseen, kuin tulla kutsuksi kylään katsomaan?
Viime vuonna ovensa avasi 750 kylää – avataan ovia tänäkin vuonna!

Ilmoittaudu mukaan: Keski-Suomen Kylät ry Tanja Rämä tanja.rama@keskisuomenkylat.fi Puh. 0405420652