Maaseutuyrittäjät: Opintomatka Mänttä-Vilppulaan 21.9.2017: Ruoka vetonaulana tapahtumissa ja matkailussa

Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushankkeen Opintomatka Mänttä-Vilppulaan 21.9.2017: Ruoka vetonaulana tapahtumissa ja matkailussa.

Tule mukaan opintomatkalle taidekaupunki Mäntää-Vilppulaan, jossa herkullinen ruoka on tärkeä osa matkailijoille tarjottavia kulttuuri- ja tapahtumapalveluita. Reissu tarjoaa lukuisia ideoita ja esimerkkejä omaleimaisista, historiaa, maisemaa ja lähiruokaa hyödyntävistä ruokamatkailutuotteista. Tutustu kohteisiin ja ilmoittaudu mukaan su 10.9. mennessä mielenkiintoiselle opintomatkalle! Ohjelmaan pääset tästä: Esite_JAMK_KIKE_Opintomatka_Mänttä_Vilppulaan_092017 (2)

Lähtö Jyväskylästä klo 08:00 ja paluu n. 19:00. Matkan hinta on 85 €/hlö Sisältää linja-autokuljetuksen, mielenkiintoiset tutustumiskohteet ja esittelyt, maukkaan lounaan Mäntän Klubilla sekä kahdet kahvit.

Matkalle voivat osallistua Keski-Suomen maaseutualueen mikro- ja pienyritysten yrittäjät ja työntekijät sekä maaseutualueelle yrityksen perustamista suunnittelevat. Yritysten toimialaa ei ole rajoitettu. Keski-Suomen maaseutuun kuuluvat alueet lukuun ottamatta Jyväskylän keskustaa ja sen suurimpia kaupunginosia.

Matkan järjestää JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke (KIKE). Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Lisätiedot Niina Rantakari, p. 040 621 3186, niina.rantakari@jamk.fi